Bözödi Alakor búzából készült Penne gombás csirkeraguval

Hozzávalók (2 személyre):
- 30dkg csirkemell filé
- 40dkg csiperkegomba
- olíva olaj
- 3 dl tejföl
- só, őrölt feketebors ízlés szerint
- Alakor 4 tojásos penne tészta


Elkészítés:
- Kevés olíva olajon a csíkokra vágott csirkemellet lepirítjuk, sózzuk, borsozzuk.
- A szeletekre vágott gombát külön edényben megpirítjuk, felét a húshoz adjuk, felét pedig összeturmixoljuk a tejföllel.
- Az így kapott mártást a gombás húshoz adjuk, összeforraljuk.
- A Bözödi Alakor tésztát lobogó sós, olajos vízben 8-10 percig főzzük, majd leszűrjük, hideg vízzel öblítjük.
- Amikor készen vagyunk a főzéssel, ételünk már fogyasztható is. Jó étvágyat!

Előkészítési idő: 15 perc

Főzési idő: 20 perc

Tisztelt Ügyfelünk ! 
 
Az új webshopunkkal hamarosan jelentkezünk. Addig is termékeinkkel, megrendelésekkel kapcsolatos információt a következő telefonszámon adunk: 
 
+36 30 279 4738
 
Köszönjünk a türelmét!