Gluténmentes Csirkepörkölt Norella tarhonyával

Hozzávalók (2 személyre):
- 25dkg csirkemell
- 1 fej vöröshagyma
- 1 zöldpaprika
- 1 paradicsom
- kevés olaj
- só, bors
- pirospaprika
- Norella Gluténmentes söréttarhonya köles és aranylenmag lisztből


Elkészítés:
- Kevés olíva olajon a kockára vágott hagymát és a zöldpaprikát, sózzuk, megpirítjuk. Hozzáadjuk a paradicsomot, a kockára vágott húst, folytonos kevergetés mellett a húst kicsit megkapatjuk, míg fehér nem lesz. Hozzáadjuk a fűszereket, majd kevés vízzel felengedjük, fedő alatt puhára pároljuk.
- Amikor a pörkölt elkészült, a hús darabokat kivesszük és a pörkölt alaplevet botmixerrel elegyítjük, majd visszatesszük bele a húst és egy percig összefőzzük.
- A Norella tésztát lobogó sós, olajos vízben 8-10 percig főzzük, majd leszűrjük, hideg vízzel öblítjük.
- Amikor kész, tálalhatjuk is. Jó étvágyat!

Előkészítési idő: 10 perc

Főzési idő: 25 perc

Tisztelt Ügyfelünk ! 
 
Az új webshopunkkal hamarosan jelentkezünk. Addig is termékeinkkel, megrendelésekkel kapcsolatos információt a következő telefonszámon adunk: 
 
+36 30 279 4738
 
Köszönjünk a türelmét!