Gluténmentes Norella almás-hagymás csirkemell rövid makarónival

Hozzávalók (2 személyre):
- 25dkg darált csirkemell
- 2 fej lila hagyma
- 2 db közepes alma
- kevés olíva olaj
- Fűszerek ízlés szerint: bazsalikom, só, bors
- Norella gluténmentes, 4 tojásos rövid makaróni száraztészta

Elkészítés:
- Kevés olíva olajon a felcsíkozott csirkemellet megpirítjuk, fűszerezzük. Hozzáadjuk a vékony szeletekre vágott almát és hagymát.
- Kevés vízzel felengedjük, fedő alatt addig pároljuk, míg az alma pöré állagú nem lesz. Közben, ha szükséges, pótoljuk az elpárolgott vizet.
- A Norella tésztát lobogó sós, olajos vízben 8-10 percig főzzük, majd leszűrjük, hideg vízzel öblítjük.
- Amikor készen vagyunk a főzéssel, ételünk már fogyasztható is. Jó étvágyat.

Előkészítési idő: 10perc

Elkészítési idő: 25perc

Tisztelt Ügyfelünk ! 
 
Az új webshopunkkal hamarosan jelentkezünk. Addig is termékeinkkel, megrendelésekkel kapcsolatos információt a következő telefonszámon adunk: 
 
+36 30 279 4738
 
Köszönjünk a türelmét!