Gluténmentes Norella csirkés-almás tésztasaláta rövid makaróniból

Hozzávalók (2 személyre):
- 20 dkg csirkemell
- 1 db alma
- 4 db csemege uborka
- ¼ doboz morzsolt kukorica
- 4 jégsaláta levél
- laktózmentes tejfölből készült tartármártás ízlés szerinti mennyiségben
- só, bors
- Norella gluténmentes, 4 tojásos rövid makaróni száraztészta


Elkészítés:
- Kevés olíva olajon az apróra vágott húst megpirítjuk, sóval, borssal fűszerezzük.
- A Norella tésztát lobogó sós, olajos vízben 8-10 percig főzzük, majd leszűrjük, hideg vízzel öblítjük.
- Az almát meghámozzuk, az uborkával együtt felkockázzuk, a kukoricával és az apróra vágott saláta levelekkel a mártásba tesszük.
- Megvárjuk, hogy a hús kihűljön, majd minden összetevőt hozzáadva, 1 órára lefóliázva hűtőbe tesszük.

Elkészítési idő: 25perc

Tisztelt Ügyfelünk ! 
 
Az új webshopunkkal hamarosan jelentkezünk. Addig is termékeinkkel, megrendelésekkel kapcsolatos információt a következő telefonszámon adunk: 
 
+36 30 279 4738
 
Köszönjünk a türelmét!