Gluténmentes Norella szárnyas-vadas spagetti tésztával

Hozzávalók (2 személyre):
- 30 dkg csirkemell
- 2 nagyobb sárgarépa
- 1 nagyobb fehérrépa
- 2 dl laktózmentes tejföl
- 5 babérlevél
- késhegynyi őrölt bors
- 10 szem egész bors
- himalája só
- ízlés szerint: mustár, citromlé, ecet, édesítő
- olíva olaj
- Norella gluténmentes, 4 tojásos spagetti száraztészta


Elkészítés:
- Olíva olajon a szeletekre vágott húst félig megsütjük, vízzel felengedjük, hozzáadjuk a darabokra vágott répákat, a sót és a két féle borsot. Fedő alatt a húst a zöldséggel együtt puhára pároljuk.
- A húst és a babérleveleket kivesszük és a levet laktózmentes tejföllel, ízlés szerinti mustárral, ecettel, citrommal és édesítővel botmixer vagy turmix segítségével elegyítjük. (Célszerű először mindenből kevesebbet, aztán kóstolgatással finomítani az ízeken.)
- A Norella tésztát lobogó sós, olajos vízben 8-10 percig főzzük, majd leszűrjük, hideg vízzel öblítjük.
- A húst a szósszal és a tésztával tálalhatjuk. Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 40perc

Tisztelt Ügyfelünk ! 
 
Az új webshopunkkal hamarosan jelentkezünk. Addig is termékeinkkel, megrendelésekkel kapcsolatos információt a következő telefonszámon adunk: 
 
+36 30 279 4738
 
Köszönjünk a türelmét!