Gluténmentes Norella Tarhonyás lecsó

Hozzávalók (2 személyre):
- 2 db kisebb cukkini
- 3 db paprika (lehet vegyesen: zöldpaprika, párpia, bogyiszlói)
- 1 db vöröshagyma
- 1 db nagyobb paradicsom
- 2 szál gluténmentes virsli
- Fűszerek ízlés szerint: pirospaprika, só, bors
- 2 ek olaj
- Norella Gluténmentes söréttarhonya köles és aranylenmag lisztből

Elkészítés:
- Kevés olíva olajon a kockára vágott hagymát és a karikára vágott virslit megpirítjuk, hozzáadjuk a fűszereket és a paradicsomot, kevés vízzel felengedjük.
- Hozzáadjuk a paprikákat és a cukkinit, fedő alatt puhára pároljuk.
- A Norella tésztát lobogó sós, olajos vízben 8-10 percig főzzük, majd leszűrjük, hideg vízzel öblítjük.
- Amikor készen vagyunk a főzéssel, ételünk már fogyasztható is. Jó étvágyat.

Előkészítési idő: 15perc

Főzési idő: 15perc

Tisztelt Ügyfelünk ! 
 
Az új webshopunkkal hamarosan jelentkezünk. Addig is termékeinkkel, megrendelésekkel kapcsolatos információt a következő telefonszámon adunk: 
 
+36 30 279 4738
 
Köszönjünk a türelmét!