Gluténmentes Norella újragondolt vargabéles rövid makarónival

Hozzávalók (2 személyre):
A „palacsinta” összetevői:
- 2 tojás
- 6 ek. víz
- késhegynyi szódabikarbóna
- kevés zsiradék a kisütéshez
A töltelék összetevői:
- 20 dkg túró
- 2 tojás sárgája
- édesítőszer
- 4 dkg mazsola (elhagyható)
- ½ dl víz
- egy marék Norella gluténmentes, 4 tojásos rövid makaróni száraztészta


Elkészítés:
- Töltelék elkészítése: A hozzávalókat krémesre keverjük.
- „Palacsinta” elkészítése: A tojást felverjük, hozzáadjuk a vizet és a szódabikarbónát, két vékony palacsintalapot sütünk belőle.
- A Norella tésztát lobogó sós, olajos vízben 8-10 percig főzzük, majd leszűrjük, hideg vízzel öblítjük.
- Sütőpapírral bélelt tepsibe kiterítjük az első „palacsintát”, a tölteléket és a tésztát összekeverjük, majd ráhalmozzuk. Tetejére a második „palacsinta” kerül.
- Előmelegített sütőben kb. 10 percig sütjük.

Elkészítési idő: 35 perc

Tisztelt Ügyfelünk ! 
 
Az új webshopunkkal hamarosan jelentkezünk. Addig is termékeinkkel, megrendelésekkel kapcsolatos információt a következő telefonszámon adunk: 
 
+36 30 279 4738
 
Köszönjünk a türelmét!